Home Shkarko Broshurën
English Italiano
 
PROFILI FUSHAT E PRAKTIKES SEKTORET PUBLIKIME KONTAKT
 
 
 
 
Fushat e Praktikes
Kontratat Tregtare & Tregtia
Shoqëri Tregtare, Bashkim & Përthithje
Ndërtimi
Mbrojtja e Konsumatorëve
Konkurrenca
Marrëdheniet e Punës
Mjedisi
Pronësia Industriale & Intelektuale
Prokurimet Publike & PPP-të
Pasuaria e Paluajtshme
Çështje Gjyqësore
Taksat dhe Tatimet
 
Konkurrenca

Ne njohim kuadrin ligjor dhe legjislacionin në fushën e konkurrencës si në sektorin publik ashtu edhe në atë privat. Shumë nga Avokatët tanë kanë punuar në këtë industri, ndaj ne kemi eksperiencën e duhur në këtë fushë dhe mund t’i trajtojmë çështjet nga të gjitha këndvështrimet.

Ekpertiza jone përfshin të gjithë spektrin e çështjeve lidhur me konkurrencën, e më konkretisht: hetime dhe ankesa, punë komplekse që shtrihen në disa juridiksione, kontrollin e bashkimeve, këshillime lidhur me marrëveshjet tregtare, prokurimet publike, dhe ndihmën shtetërore.

 
IFLR1000
IFLR1000
IFLR1000
 
   
Ambassador 3 Building, Dervish Hima Street, 20-th floor, Office No. 159, Tirana, Albania / T +355 4 2400900
Konfidencialiteti    Kushtet e Përdorimit      Copyright © 2013 by Gjika & Associates. All Rights Reserved.  
FOLLOW US ON  
 
Created by IMPULS