Home Shkarko Broshurën
English Italiano
 
PROFILI FUSHAT E PRAKTIKES SEKTORET PUBLIKIME KONTAKT
 
 
 
 
Sektoret
Energjia & Burimet Natyrore
Financa & Sigurimi
Shëndetësia & Arsimi
Hoteleri, Argëtim & Lojra
Sektori Publik
Industria E Pasurive Të Paluajtshme
Teknologjia, Media & Telekomunikacioni
Transporti & Infrastruktura
 
Financa & Sigurimi

Avokatët tanë kanë experiencë të gjerë në fushën bankare dhe tregjet e kapitalit, duke ofruar këshillime ligjore në lidhje me dhënien e huave, financimin e shoqërive tregtare dhe projekteve, letrave me vlerë, pajtueshmërinë me rregullat e zbatueshme dhe të qeverisjes së shoqërive tregtare.

Ndër klientët tanë renditen banka vendase dhe të huaja, institucione kursimi, shoqëri sigurimi, shoqëri ndërmjetësimi, shoqëri që administrojnë investime, shoqëri që ushtrojnë aktivitetin tregtare në mënyrë elektronike.

 
IFLR1000
IFLR1000
IFLR1000
 
   
Ambassador 3 Building, Dervish Hima Street, 20-th floor, Office No. 159, Tirana, Albania / T +355 4 2400900
Konfidencialiteti    Kushtet e Përdorimit      Copyright © 2013 by Gjika & Associates. All Rights Reserved.  
FOLLOW US ON  
 
Created by IMPULS