Home Shkarko Broshurën
English Italiano
 
PROFILI FUSHAT E PRAKTIKES SEKTORET PUBLIKIME KONTAKT
 
 
 
 
Sektoret
Energjia & Burimet Natyrore
Financa & Sigurimi
Shëndetësia & Arsimi
Hoteleri, Argëtim & Lojra
Sektori Publik
Industria E Pasurive Të Paluajtshme
Teknologjia, Media & Telekomunikacioni
Transporti & Infrastruktura
 
Hoteleri, Argëtim & Lojra

Ekipi ynë ka kryer ekspertiza të rëndësishme në të gjitha fushat e kesaj industrie komplekse, bazuar në njohuritë e thella në të drejtën e biznesit dhe të drejtën tregtare. Ekipi ka njohuri të thella në fushën e hotelerisë dhe turizmit, shërbimet e kërkuara, administrimin e marrëdhënieve me klientin, si edhe publicitetin e tyre. Eksperiencën që kemi si dhe ekspertiza që zotërojmë në këtë industri na krijon mundësinë e zgjidhjes së problemeve që në gjenezë, me përpikmëri dhe me kosto efikase, në lidhje me një mori fushash thelbësore siç është administrimi i hoteleve, kontratat franchising, si edhe çështje të tjera të rëndësishme në zhvillimin e hotelerisë.

 
IFLR1000
IFLR1000
IFLR1000
 
   
Ambassador 3 Building, Dervish Hima Street, 20-th floor, Office No. 159, Tirana, Albania / T +355 4 2400900
Konfidencialiteti    Kushtet e Përdorimit      Copyright © 2013 by Gjika & Associates. All Rights Reserved.  
FOLLOW US ON  
 
Created by IMPULS