Home Shkarko Broshurën
English Italiano
 
PROFILI FUSHAT E PRAKTIKES SEKTORET PUBLIKIME KONTAKT
 
 
 
 
Sektoret
Energjia & Burimet Natyrore
Financa & Sigurimi
Shëndetësia & Arsimi
Hoteleri, Argëtim & Lojra
Sektori Publik
Industria E Pasurive Të Paluajtshme
Teknologjia, Media & Telekomunikacioni
Transporti & Infrastruktura
 
Sektori Publik

Avokatët tanë ndërthurin eksperiencën në ofrimin e këshillimeve ligjore afat-gjatë në sektorin publik, me eksperiencën e gjatë në sektorin privat dhe transaksionet tregtare. Në projektet tona, përfshihen ofrimi i shërbimeve ligjore ndaj autoriteteve shtetërore në të gjitha aspektet e planifikimit të sektorit publik, shitjen e aseteve, privatizimet, zotërimin e pronës dhe paisjeve, Partneritetin Publik Privat, tenderimet dhe kontraktimet, nismat e prokurimit dhe punësimin në sektorin publik.

Ne jemi të angazhuar për të siguruar dhënien e shërbimeve për autoritetet shtetërore me cilësi dhe me një nivel më të lartë se atë që aktualisht ofrohet në treg. Ne sigurohemi që shërbimet që u ofrojmë klienteve të sektorit publik të arrijnë pikësynimet e tyre dhe të ulin rrezikun brenda kuadrit ligjor të zbatueshëm.

 
IFLR1000
IFLR1000
IFLR1000
 
   
Ambassador 3 Building, Dervish Hima Street, 20-th floor, Office No. 159, Tirana, Albania / T +355 4 2400900
Konfidencialiteti    Kushtet e Përdorimit      Copyright © 2013 by Gjika & Associates. All Rights Reserved.  
FOLLOW US ON  
 
Created by IMPULS