Home Shkarko Broshurën
English Italiano
 
PROFILI FUSHAT E PRAKTIKES SEKTORET PUBLIKIME KONTAKT
 
 
 
 
Sektoret
Energjia & Burimet Natyrore
Financa & Sigurimi
Shëndetësia & Arsimi
Hoteleri, Argëtim & Lojra
Sektori Publik
Industria E Pasurive Të Paluajtshme
Teknologjia, Media & Telekomunikacioni
Transporti & Infrastruktura
 
Industria E Pasurive Të Paluajtshme

Avokatët tanë kanë një eksperiencë të gjerë në këshillime të të gjitha aspekteve të pasurive të paluajtshme duke filluar nga blerja, planifikimi, ndërtimi dhe zhvillimi, shitja e pasurive të paluajtshme të cilat do të përdoren për qëllime të ndryshme, ndërtimi i zyrave, parqeve të biznesit, njësive të shitjes me pakicë, qendrave tregtare, ndërtesave industriale dhe argëtuese për kalimin e kohës së lirë.

Klientët tanë përfshijnë pronarë, qiramarrës, zhvillues, ndërtues, kreditorë, ndërmjetësues, sipërmarrës, investitore, vendase dhe të huaj.

 
IFLR1000
IFLR1000
IFLR1000
 
   
Ambassador 3 Building, Dervish Hima Street, 20-th floor, Office No. 159, Tirana, Albania / T +355 4 2400900
Konfidencialiteti    Kushtet e Përdorimit      Copyright © 2013 by Gjika & Associates. All Rights Reserved.  
FOLLOW US ON  
 
Created by IMPULS