Home Shkarko Broshurën
English Italiano
 
PROFILI FUSHAT E PRAKTIKES SEKTORET PUBLIKIME KONTAKT
 
 
 
 
Sektoret
Energjia & Burimet Natyrore
Financa & Sigurimi
Shëndetësia & Arsimi
Hoteleri, Argëtim & Lojra
Sektori Publik
Industria E Pasurive Të Paluajtshme
Teknologjia, Media & Telekomunikacioni
Transporti & Infrastruktura
 
Teknologjia, Media & Telekomunikacioni

Ne këshillojmë klientët tanë në lidhje me të gjitha aspektet e TMT, duke përfshire çështje tregtare, çështje që kanë të bëjnë me aspektin rregullator, konkurencën, interkoneksionin, kontratat në kohë reale (online), mbrojtjen e të dhënave, pronësinë idustriale, të drejtën e autorit, mbrojtjen e konsumatorit, marrëdhëniet e punës, zgjidhjen e mosmarrveshjeve, taksat, si dhe në lidhje me përthithjet, ndërmarrjet e përbashketa (joint ventures) dhe partneritetet strategjike.

Ndër klientët tanë renditen shoqëri telekomunikacioni vendase dhe të huaja, media dhe shoqëri transmetimi, shtëpi botimi, gazeta, televizione dhe radio, si dhe shoqëri që ofrojnë shërbimet e internetit.

 
IFLR1000
IFLR1000
IFLR1000
 
   
Ambassador 3 Building, Dervish Hima Street, 20-th floor, Office No. 159, Tirana, Albania / T +355 4 2400900
Konfidencialiteti    Kushtet e Përdorimit      Copyright © 2013 by Gjika & Associates. All Rights Reserved.  
FOLLOW US ON  
 
Created by IMPULS