Home Shkarko Broshurën
English Italiano
 
PROFILI FUSHAT E PRAKTIKES SEKTORET PUBLIKIME KONTAKT
 
 
 
 
Sektoret
Energjia & Burimet Natyrore
Financa & Sigurimi
Shëndetësia & Arsimi
Hoteleri, Argëtim & Lojra
Sektori Publik
Industria E Pasurive Të Paluajtshme
Teknologjia, Media & Telekomunikacioni
Transporti & Infrastruktura
 
Transporti & Infrastruktura

Avokatët tanë asistojnë klientët në sektorin e transportit në çështje që kanë të bëjnë me falimentimin dhe ristrukturimin e shoqërive tregtare, taksat, shoqëritë tregtare dhe letrat me vlerë, mjedisin dhe dëmet.

Ndër klientët tanë renditen shoqëri të rëndësishme në fushën e transportit hekurudhor si dhe atij detar, linja lundrimi, linja trasporti kamionësh apo autobuzash, shoqëri ajrore, autoritete aeroportuale, si dhe ente shtetërore të pushtetit lokal dhe atij qëndror.

 
IFLR1000
IFLR1000
IFLR1000
 
   
Ambassador 3 Building, Dervish Hima Street, 20-th floor, Office No. 159, Tirana, Albania / T +355 4 2400900
Konfidencialiteti    Kushtet e Përdorimit      Copyright © 2013 by Gjika & Associates. All Rights Reserved.  
FOLLOW US ON  
 
Created by IMPULS