Home Shkarko Broshurën
English Italiano
 
PROFILI FUSHAT E PRAKTIKES SEKTORET PUBLIKIME KONTAKT
   
 
Avokatët tanë zotërojnë kombinimin e duhur të aftësive dhe eksperiencës. Ata janë në gjendje të ndihmojnë klientët të arrijnë rezultate konkrete.
1
2
3
   
 
Ne identifikojmë, administrojmë dhe i japim zgjidhje të kujdesshme çështjeve të biznesit me natyrë ligjore.
1
2
3
   
 
Qëllimi ynë është të kuptojmë biznesin dhe nevojat e klientëve tanë, të plotësojmë qëllimet e tyre, duke u ofruar shërbime të nivelit të lartë profesional.
1
2
3
   
Ambassador 3 Building, Dervish Hima Street, 20-th floor, Office No. 159, Tirana, Albania / T +355 4 2400900
Konfidencialiteti    Kushtet e Përdorimit      Copyright © 2013 by Gjika & Associates. All Rights Reserved.  
FOLLOW US ON  
 
Created by IMPULS