Home Shkarko Broshurën
English Italiano
 
PROFILI FUSHAT E PRAKTIKES SEKTORET PUBLIKIME KONTAKT
 
 
 
 
Sektoret
Energjia & Burimet Natyrore
Financa & Sigurimi
Shëndetësia & Arsimi
Hoteleri, Argëtim & Lojra
Sektori Publik
Industria E Pasurive Të Paluajtshme
Teknologjia, Media & Telekomunikacioni
Transporti & Infrastruktura
 
Shëndetësia & Arsimi

Ne ofrojmë shërbime në lidhje me çështje gjyqësore, për të ndihmuar klientët tanë në fushën e kujdesit për shëndetin dhe në fushat e tjera të lidhura si: farmaceutika, bioteknologjia, pajisjet mjeksore dhe diagnostikuese, si dhe shoqëritë që ofrojnë shërbime të kujdesit shëndetsor. Ne ofrojmë qasje strategjike dhe krijuese dhe Avokatët tanë përfaqësojnë klientë në çështje që kanë të bëjnë me përgjegjësinë nga produktet, pronësinë intelektuale, politikat publike dhe legjislative, konkurencën e pandershme, mbrojtjen e të dhënave përsonale si dhe shoqëritë tregtare.

Ekipi ynë është shumë i aftë në çështje thelbësore ligjore në lidhje me instiutucionet e edukimit duke përfshirë: taksat, përmbushjen e detyrimeve ligjore, qeverisjen dhe administrimin, akreditimin, çështjet e dhurimeve dhe ndihmës financiare, të drejtat e studenteve dhe të fakulteteve si dhe mbrojtjen e të dhënave personale.

 
IFLR1000
IFLR1000
IFLR1000
 
   
Ambassador 3 Building, Dervish Hima Street, 20-th floor, Office No. 159, Tirana, Albania / T +355 4 2400900
Konfidencialiteti    Kushtet e Përdorimit      Copyright © 2013 by Gjika & Associates. All Rights Reserved.  
FOLLOW US ON  
 
Created by IMPULS