Home Shkarko Broshurën
English Italiano
 
PROFILI FUSHAT E PRAKTIKES SEKTORET PUBLIKIME KONTAKT
 
 
 
 
Fushat e Praktikes
Kontratat Tregtare & Tregtia
Shoqëri Tregtare, Bashkim & Përthithje
Ndërtimi
Mbrojtja e Konsumatorëve
Konkurrenca
Marrëdheniet e Punës
Mjedisi
Pronësia Industriale & Intelektuale
Prokurimet Publike & PPP-të
Pasuaria e Paluajtshme
Çështje Gjyqësore
Taksat dhe Tatimet
 
Ndërtimi

Avokatët tanë janë të specializuar në të gjitha aspektet e projekteve të ndërtimit dhe atyre inxhinjerike. Ne këshillojmë klientë të kategorive të ndryshme si zhvillues, pronarë të ndërtesave, kontraktorë të punimeve kryesore zhvilluese, dhe administrimin e pasurive.

Në listën e projekteve, ku kemi marrë pjesë, përfshihen ndërtime të natyrëse tregtare, shitje me shumicë, hotele dhe ndërtime për argëtim, si dhe projekte në sektorin e shëndetësisë dhe edukimit. Gjithashtu, kemi një eksperiencë të rëndësishme në projekte të shërbimeve komunale si dhe projekte të tjera të infrastruktures dhe restaurimit.

 
IFLR1000
IFLR1000
IFLR1000
 
   
Ambassador 3 Building, Dervish Hima Street, 20-th floor, Office No. 159, Tirana, Albania / T +355 4 2400900
Konfidencialiteti    Kushtet e Përdorimit      Copyright © 2013 by Gjika & Associates. All Rights Reserved.  
FOLLOW US ON  
 
Created by IMPULS